Livepodden som skulle ägt rum

den 9 maj på

Chinateatern i Stockholm är

- pga rådande coronaläget -

flyttad till den den 
15 november 2020.

(Ev frågor skickas till evelina@roa.se.)

OCH som tack till våra lyssnare,

för att Ni varit så tålmodiga och

snälla under tiden då vi

försökte hitta nytt datum,

körde vi en

livestream, den 9 maj,

som nu finns på youtube!

 

Där läste vi upp era

"hometown stories",

drack Prosetch och MÖS.

Ni hittar den här bredvid.

TACK alla som kollat!

 NYTT DATUM & LIVESTREAM 

LIVEPOD PÅ CHINATEATERN

Mord och skratt på Chinateatern

med podcasten
“Vad Blir Det För Mord?”.

 

Efter den slutsålda livepodturnén våren 2019
bjuder komikerna
Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson in till en mastodont-livepodChinateatern 9 maj 2020

Kvällen kommer bestå av två mordhistorier, musiknummer och en hemlig gäst. 

Vad Blir Det För Mord? är en oseriös podcast om det seriösa ämnet mord. Komikerna, tillika true crime-entusiasterna, Johanna och Elinor berättar varje vecka om ett mord, brott eller annan hemskhet för en kvinnlig gäst. 

Fruktansvärda historier om vidriga dåd blandas med fullkomligt omotiverade sidospår och rena killgissningar. Allt på ett lättsamt och humoristiskt sätt - men aldrig på offers bekostnad.

 

Duons livepod kommer äga rum på Chinateatern i Stockholm den 9 maj, och kommer vara en helkväll av skräckblandat förtjusande underhållning. 

 

— Att prata om morbida mord på ett humoristiskt sätt kanske låter motsägelsefullt, men jag vet att många, precis som vi, tacklar livets mörka sidor på det sättet, säger Elinor Svensson.  

 

— Det finns så många idioter där ute som mördar och får någon konstig kultstatus på grund av det. Den vill vi ta bort. Mord i sig är inte underhållning, men jag har alltid varit true crime-intresserad och därför pratar jag om det, på det enda sättet jag kan, nämligen med humor, säger Johanna Hurtig Wagrell.

 

Johanna Hurtig Wagrell är ståuppkomiker och har även jobbat som bland annat manusförfattare på Svenska Nyheter och som skådespelerska. Hon grundade Vad Blir Det För Mord? 2018. 

 

Elinor Svensson är ståuppkomiker, har jobbat som programledare i radio, och som manusförfattare på Robins, Svenska Nyheter, Breaking News, osv. Hon har även erfarenhet som sångerska och skådespelerska.

 

Båda har hörts i Tankesmedjan i P3, setts i SVT:s Släng Dig i Brunnen, och nominerats till Årets Kvinnliga Komiker på Svenska Standupgalan.

  • johannas instagram
  • facebook-grupp
  • elinors instagram

Johannas

instagram

Facebook-
grupp

Elinors 

instagram